Gyik
1. Hogyan tudok rendelni a webáruházból?

A rendelés menete ugyanúgy történik, mint bármely más webáruháznál. A regisztrációt követően személyes felhasználói felületét veheti igénybe rendeléskor. A kiválasztott terméket/eket darabszám megjelölést követően a kosárba rakja a rendszer, majd ha már nem kíván több terméket megjelölni kattintson a kifizetés menüre. Ezt követően megadja szállítási címet és a szállítás módját, valamint kiválasztja a felkínált lehetőségek közül a fizetés típusát. Mind a hitelkártyás fizetés mind pedig átutalás esetén a pénz beérkezését követően a megadott címre a kért árut amennyiben raktáron van azonnal, amennyiben nincs a megjelölt szállítási határidővel futárszolgálattal kiszállítjuk. 


2.Mennyi a műszerek szállítási költsége és szállítási ideje?

Szállítási költségük a csomag nagyságától függ. Aktuális költségekről a ….. menüpontban tájékozódhat. 
Szállítási idő az áru beérkezését követően 1-2 munkanap. Az aktuális készletünket illetve a beszerzés várható időtartamát az adott termék adatlapján megtekintheti. A webshopban szereplő termékeink általában raktári tételek, így azonnal tudjuk szállítani megrendelését. Természetesen választható személyes átvétel, ekkor nincs szállítási költség.


3.Hogyan tudom felvenni Önökkel a kapcsolatot?

Kapcsolatfelvétel történhet telefonon a +36-1/463 0362-es telefonszámon vagy  e-mailen az info@componentkft.hu e-mail címen. További kontaktokat a „Kapcsolat” menü pont alatt talál.


5.Milyen segítséget tudnak biztosítani a megfelelő termék kiválasztásához?

Irodánkban, a Kapcsolatok menüpontban feltüntetett elérhetőségeken, tapasztalt és szakképzett mérnök kollégáink készséggel állnak rendelkezésre a megfelelő termék kiválasztásával kapcsolatban


6. Milyen termékeket tartanak raktáron?

A webshopban feltüntetett termékek mindegyikét folyamatosan raktározzuk, maximum átmeneti készlethiány lehetséges. Ezen termékeken felül minden általunk képviselt gyártó egy-egy „szokásos” termékét tartjuk raktáron. Aktuális készletünkről kérjük, érdeklődjön telefonon vagy e-mailen.


7.Milyen tanúsítványokat tudnak biztosítani a termékek mellé?

A legkülönfélébb alkalmazási területekre találhatók termékek a Component Kft. portfóliójában. A legegyszerűbb felhasználástól a robbanásveszélyes, atomerőműi, agresszív, savas, vegyipari, vagy éppen nagytisztaságú gyógyszeripari, egészségügyi területekig. Minden speciálisabb, a normál alkalmazástól eltérő igény esetében kérjük ajánlat kérésükkor jelezzék a szükséges bizonylatokat, vagy konzultáljanak kollégáinkkal a lehetőségek és a pontos kiválasztás érdekében.


keresés

Bejelentkezés

E-mail
Galériák
Component Kft. 2012